Systeembeheer

Automatisering onmisbaar
Bij Buro Neo is het een gegeven dat het ICT netwerk van uw bedrijf continu beschikbaar moet zijn. Met andere woorden, u dient altijd op uw automatisering te kunnen rekenen. Bij defecten en storingen kan uw organisatie niet werken. Goed systeembeheer voorkomt defecten en lost storingen snel op, dat scheelt tijd, geld en vaak veel ergernis.

Systeembeheer bij Buro Neo

Proactieve benadering
Systeembeheer wordt door Buro Neo binnen elk bedrijf, groot of klein, op een uitgekiende manier ingevuld. Dit varieert per organisatie omdat overal andere eisen worden gesteld. Uitgangspunt is altijd, dat het systeem blijft draaien en dat oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten. De proactieve benadering van Buro Neo maakt dit alles mogelijk.

Uw systeembeheer veilig uitbesteden

Systeembeheersing
Bij Buro Neo verzorgen wij het systeembeheer voor u. Dit doen wij op basis van een totale systeembeheeroplossing. Onze medewerkers kunnen u daarbij adviseren over de inrichting van uw systembeheer, zij kunnen de inrichting voor u verzorgen en de benodigde wijzigingen doorvoeren en daarnaast kunnen zij de nieuwe situatie tevens voor u beheren. Door concreet invulling te geven aan deze drie proposities, verandert uw systeembeheer op deze manier écht in systeembeheersing.Problemen oplossen, daar zijn we goed in. Maar ons streven is er altijd op gericht om problemen voor onze klanten te voorkomen. Door de combinatie van proactief- en remotebeheer slagen we daar goed in. Neem eens contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.Dit alles doen we geheel op maat, dus specifiek afhankelijk van de eisen van u als bedrijf. Wij bewegen bovendien graag met uw organisatie mee en zijn daarmee flexibel in het toevoegen van ICT dienstverlening. Dit alles vanuit de filosofie dat we als een betrouwbare ICT partner willen fungeren die u op alle relevante vlakken van dienst kan zijn.